Architect

Alle ogen gericht op jouw architectuur

Als architect ben jij de eindverantwoordelijke voor het uitzicht van woningen en gebouwen. Je besteedt uren aan het ontwerp, om de kleinste details goed te krijgen. En dan … komt er een PV-installatie op het dak die al jouw inspanningen te niet doet. Gelukkig kan het anders, met de zonnepannen en -leien van Smartroof.

Geïntegreerde oplossing

De dakpannen en -leien met geïntegreerde zonnecellen van Smartroof liggen precies in lijn met de rest van het dakvlak. Zo blijft jouw architecturale visie perfect overeind. Zonder toegevingen wat de energieprestaties betreft.

E-peiltopper

Zonnestroom blijft de meest doeltreffende en eenvoudige manier om tegemoet te komen aan de minimumeisen voor hernieuwbare energie. Smartroof berekent de installatie op basis van het beoogde resultaat, in samenspraak met jou en de EPB-verslaggever.

Milieuvriendelijk materiaal

Smartroof produceert de zonnepannen en -leien in de fabriek in België op basis van hoogwaardig en 100 procent recycleerbaar kunststof. De producten van Smartroof passen dan ook perfect binnen een duurzaam en toekomstgericht ontwerp met aandacht voor mens en milieu.