Topinnovatie van Belgische bodem

Zonne-energie was nog nooit zo mooi

Groene stroom is de beste investering in de toekomst. Je profiteert jarenlang van milieuvriendelijke elektriciteit tegen een vaste prijs. En tóch zie je op tegen de plaatsing van zonnepanelen. Want geef toe, mooi zijn ze niet …

Dakpannen met geïntegreerde zonnecellen

Gelukkig kan het ook anders. Het Belgische bedrijf Smartroof ontwikkelde innovatieve dakpannen met geïntegreerde fotovoltaïsche elementen. Dat ziet er niet alleen schitterend uit. Het zorgt er ook voor dat je het volledige dakoppervlak tot in de kleinste hoeken kan benutten.

Hoge opbrengst

Smartroof garandeert de hoogste opbrengst uit jouw hellend dak. Omdat we zonnecellen met een hoog rendement combineren met de unieke SolarEdge-technologie, waarmee we de installatie efficiënt opdelen in verschillende elektrische compartimenten en nauwgezet monitoren.

Voor elk dak een geschikte oplossing

Smartroof biedt zonnepannen aan in zwart en antraciet. Enerzijds het model RenoSolPan, gebaseerd op de oer-Vlaamse stormpan 44. Anderzijds de NeoSolPan, met het uitzicht van een vlakke dakpan.
Daardoor heeft Smartroof voor elk dak een geschikte oplossing, van klassieke herenhuizen en pastorijwoningen tot moderne stadswoningen en villa’s.

Één aanspreekpunt

Wil jij ook het mooiste rendement halen uit jouw dak? Laat alles over aan Smartroof. Wij zijn jouw partner voor het ontwerp, de plaatsing én het onderhoud van esthetisch verantwoorde PV-installaties.

We verzorgen het hele project, van a tot z:

  • Smartroof coördineert de dakwerken
  • Vraagt alle beschikbare premies aan in jouw plaats
  • En zorgt voor de elektrische aansluiting en keuring van jouw PV-installatie