Topinnovatie van Belgische bodem

Zonne-energie was nog nooit zo mooi

Groene stroom is de beste investering in de toekomst. Je profiteert jarenlang van milieuvriendelijke elektriciteit tegen een vaste prijs. En tóch zie je op tegen de plaatsing van zonnepanelen. Want geef toe, mooi zijn ze niet …

Dakpannen en leien met geïntegreerde zonnecellen

Gelukkig kan het ook anders. Het Belgische bedrijf Smartroof ontwikkelde innovatieve dakpannen en leien met geïntegreerde fotovoltaïsche elementen. Dat ziet er niet alleen schitterend uit. Het zorgt er ook voor dat je het volledige dakoppervlak tot in de kleinste hoeken kan benutten.

Hoge opbrengst

Smartroof garandeert de hoogste opbrengst uit jouw hellend dak. Omdat we zonnecellen met een hoog rendement combineren met de unieke SolarEdge-technologie, waarmee we de installatie efficiënt opdelen in verschillende elektrische compartimenten en nauwgezet monitoren.

Voor elk dak een geschikte oplossing

Smartroof biedt vijf originele en gepatenteerde types zonnepannen en -leien aan. Het model RenoSolPan is gebaseerd op de oer-Vlaamse stormpan 44. De NeoSolPan heeft het uitzicht van een moderne vlakke dakpan. Ook de CeraSolPan en Minimodule zijn vlakke zonnepannen met een strak uitzicht. Ben je eerder op zoek naar leien met geïntegreerde pv-cellen? Dan is de zonnelei de ideale keuze voor een mooi doorlopend dakvlak. Zo hebben we voor elke stijl een oplossing, van klassieke herenhuizen en pastorijwoningen tot moderne stadswoningen en villa’s. Voor nieuwbouw en renovatie.

Één aanspreekpunt

Wil jij ook het mooiste rendement halen uit jouw dak? Laat alles over aan Smartroof. Wij zijn jouw partner voor het ontwerp, de plaatsing, aansluiting, online monitoring én het onderhoud van esthetisch verantwoorde PV-installaties.

We verzorgen het hele project, van a tot z:

  1. Smartroof coördineert de dakwerken
  2. Vraagt alle beschikbare premies aan in jouw plaats
  3. Zorgt voor de elektrische aansluiting en keuring van jouw PV-installatie
  4. En doet de aangifte van het zonnedak bij de netbeheerder