Troeven

Waarom kiezen voor een zonne-installatie van Smartroof?

Met de zonnepannen en -leien van Smartroof heb je eindelijk een alternatief voor de lelijke PV-constructies die zo veel daken ontsieren. Maar je profiteert niet alleen op esthetisch vlak. Alle troeven op een rijtje!

1. De mooiste oplossing voor jouw dak

Hoe je het ook draait of keert, een van de grootste voordelen van de Smartroof zonnepannen en -leien blijft toch het schitterende uitzicht. De zonnepannen en -leien liggen perfect in lijn met het dakoppervlak en vloeien naadloos over in de keramische dakpannen van alle grote merken.

RenoSolPan & NeoSolPan

Smartroof biedt voor elk dak de meest geschikte oplossing. Van rustieke pastorijwoningen en landelijke herenhuizen tot moderne stadswoningen en minimalistische villa’s.

Zonne-energie was nog nooit zo mooi!

2. Maximale opbrengst, optimaal E-peil

Met eender welke zonnepan of -lei benut je de beschikbare dakoppervlakte tot in de kleinste hoeken. Bovendien gebruikt Smartroof SolarEdge-technologie. De installatie wordt verdeeld in verschillende compartimenten. Zo geniet je altijd een maximale opbrengst.

Met zonnepannen of -leien daalt het E-peil van je woning tot wel 20 punten, afhankelijk van de oriëntatie en dakhelling. De stap naar een bijna-energieneutrale of BEN-woning is snel gezet. Ook dan krijg je premies. Behaal je een E-peil van 30, dan betaal je vijf jaar lang 50 procent van de onroerende voorheffing. Ga je onder de E20, betaal je vijf jaar lang geen onroerende voorheffing.

MyHelpers.t(PageData["language"], "Koeling", "Des conduits d’aération", "Air ducts")

Alle zonnepannen en -leien hebben luchtkanalen aan de binnenzijde. Zo wordt de opwarming van de zonnecellen tot een minimum beperkt. Het rendementsverlies ten opzichte van traditionele PV-constructies bedraagt slechts 3 procent per jaar. Kortom: verwaarloosbaar!

Tip: haal nóg meer rendement uit je installatie en gebruik de warme lucht die via de onderzijde van de zonnepannen en -leien naar de nok van het dak stroomt als aanvoerlucht voor een warmtepompboiler. Zo profiteer je twee keer:

  1. Je wekt elektriciteit op dankzij Smartroof zonnepannen en -leien
  2. En bespaart flink op waterverwarming

3. Belgische kwaliteit en service

Made in Belgium!

Smartroof is een Belgisch bedrijf dat de zonnepannen en zonneleien lokaal produceert op basis van hoogwaardig, 100 procent recycleerbaar kunststof. Jouw voordeel? Duurzaamheid in de ruimste zin van het woord.

Heb je vragen? Of doet er zich onverwacht een probleem voor? Dan is er altijd iemand van Smartroof in de buurt.

4. Makkelijk in onderhoud

Naar de zonnepannen en -leien van Smartroof hoef je niet om te kijken. Maar dankzij de koppeling met SolarEdge volgen we het rendement van de installatie wél op de voet. Wat als de opbrengst plots daalt? Dan zien we onmiddellijk waar het probleem zit en grijpen we vliegensvlug in.

Herstelling

Een defecte zonnecel vervangen we snel zonder de pan weg te nemen. Hoe we dat doen? Heel eenvoudig: met een zuignap!

5. Jarenlange zekerheid

Smartroof biedt op alle zonnepannen en -leien een vermogensgarantie van 90 procent na tien jaar en 80 procent na twintig jaar. Zo ben jij jarenlang verzekerd van topprestaties.

6. Eén aanspreekpunt

Smartroof neemt het hele project in handen. Wij coördineren de dakwerken, vragen alle beschikbare premies aan in jouw plaats en zorgen voor de elektrische aansluiting en keuring van het systeem.

Kortom: Smartroof is jouw one-stop-shop voor een esthetisch verantwoorde en energie-efficiënte PV-installatie!