CeraSolPan

Ontdek onze CeraSolPan

Wil je maximaal genieten van de gratis energie van de zon? Maar zie je het niet zitten om je dak te ontsieren met zonnepanelen? Dan is het strakke ontwerp van de CeraSolPan voor jou de gedroomde oplossing.

Slechts 30 m² nodig

Smartroof combineert hyperefficiënte zonnecellen met SolarEdge Optimizers en omvormers, goed voor een meeropbrengst tot 15 procent en online monitoring van het volledige zonnedak. Zo genereer je met de CeraSolPan op 30 m² dakoppervlakte 5.250 kWh aan elektriciteit per jaar. Daarmee dek je zonder problemen het verbruik van een modaal gezin en kan je besparen op uw elektriciteitskosten.

Tip: bekijk hier de tekening van de pv-efficiëntie in functie van zonnedakhelling en -oriëntatie.

Discrete integratie

Denk je bij zonnepanelen aan een storende constructie op je dak? Dan val je ongetwijfeld voor de discreet geïntegreerde CeraSolPan. Je kan ze haast niet onderscheiden van je vlakke keramische dakpannen.

Vlotte plaatsing

De CeraSolPan is perfect compatibel met de keramische vlakke dakpan Volnay van Terreal. Je dakwerker kan de zonnepannen probleemloos mee leggen met de dakpannen, zonder dat hij daarvoor iets speciaals moet voorzien voor je onderdak of panlatten. Om het voor de dakwerker nog eenvoudiger te maken: vijf CeraSolpannen hebben dezelfde breedte als zeven keramische pannen.

Hoog rendement

De CeraSolPan ziet er niet alleen mooi uit, hij combineert zijn looks ook met een uitstekend rendement. Zo ben je zeker van een duurzame investering.