Minimodule

Ontdek onze Minimodule

Zonnepanelen zijn de ideale oplossing om zelf elektriciteit op te wekken. En daar hoeft het uitzicht van je dak niet voor te wijzigen. Met de Minimodule integreer je onopvallend zonnepannen in je dak én geniet je van een optimaal rendement.

Slechts 30 m² nodig

Smartroof combineert hyperefficiënte zonnecellen met SolarEdge Optimizers en omvormers, goed voor een meeropbrengst tot 15 procent. Zo genereer je met de Minimodule op 30 m² dakoppervlakte 4.845 kWh aan elektriciteit per jaar. Daarmee dek je zonder problemen het verbruik van een modaal gezin en kan u op 20 jaar tijd 47.061 € euro besparen door minder elektriciteitskosten te betalen.

Tip: bekijk hier de tekening van de pv-efficiëntie in functie van zonnedakhelling en -oriëntatie.

Strak uitzicht

Je vindt bij Smartroof niet enkel zonnepannen, maar ook een Minimodule. Daarbij zijn meerdere zwarte zonnepannen aan elkaar gelinkt tot één module. Dat levert jou een strak uitzicht op en je dakwerker een makkelijke installatie. Eén Minimodule heeft dezelfde breedte als vier keramische pannen, dus geen aanpassingswerk voor de dakwerker en ideaal om netjes af te werken!

Natuurlijke vorm

De Minimodule is regendicht, vergt amper onderhoud en volgt de natuurlijke vorm van de keramische vlakke dakpan Volnay van Terreal. Mooi én praktisch!

Dubbele winst

De fotovoltaïsche cellen in de Minimodule garanderen een hoog rendement. Zo gebruik je ten volle de gratis energie van de zon. Bovendien verhoog je ook de waarde van je woning.