NeoSolPan

Esthetisch verantwoorde zonnestroom voor jouw villa of stadswoning

Ga jij ook spontaan klappertanden bij de gedachte dat zonnepanelen het uitzicht van jouw moderne stadswoning of strakke villa ontsieren? Je bent niet alleen: ook voor architecten zijn traditionele PV-installaties een doorn in het oog. Gelukkig is er de NeoSolPan van Smartroof!

Slechts 30 m² nodig

Smartroof combineert hyperefficiënte zonnecellen met SolarEdge Optimizers en omvormers, goed voor een meeropbrengst tot 15 procent. Zo genereer je op 30 m² dakoppervlakte 3.536 kWh aan elektriciteit per jaar. Daarmee dek je zonder problemen het verbruik van een gemiddeld gezin en kan u op 20 jaar tijd 25.779 euro besparen t.o.v. de jaarlijkse elektriciteitskosten die u anders zou hebben.

Tip: bekijk hier de tekening van de pv-efficiëntie in functie van zonnedakhelling en -oriëntatie.

Vlakke vorm

Met de grote, vlakke NeoSolPan heeft Smartroof een zonnepan in huis voor alle strakke daken. Groot en klein, vanaf een dakhelling van amper 12°.

Maximale compatibiliteit

Deze kunststoffen dakpan met geïntegreerde zonnecel is perfect compatibel met de vlakpannen van grote merken, zoals Wienerberger, Monier, Terreal, Imersys en ZZ Wancor.

Hoge opbrengst

De robuuste pan met een onverwoestbare geïntegreerde zonnecel in getemperd en hagelbestendig glas is met een vermogen van 125 Wp/m² uniek op de markt. Zo geniet je van een hoge opbrengst zonder het uitzicht te verstoren.