Zonnelei

Ontdek onze zonnelei

Wil je jouw dak bekleden met leien? Ook dan kan je met de zonnelei perfect zonnecellen integreren zonder afbreuk te doen aan het uitzicht van je dak. De leien zitten haast onzichtbaar in je dak verwerkt.

Snel geplaatst

Dankzij een eenvoudige plaatsingsmethode, zonder eventuele accessoires, legt je dakwerker de zonneleien in een handomdraai. De zonnelei is bovendien compatibel met de leien van Eternit. Smartroof combineert hyperefficiënte zonnecellen met SolarEdge Optimizers en omvormers, goed voor een meeropbrengst tot 15 procent. Zo genereer je met de zonnelei op 30m² dakoppervlakte 4.950 kWh aan elektriciteit per jaar, daarmee dek je zonder problemen het verbruik van een modaal gezin.

Tip: bekijk hier de tekening van de pv-efficiëntie in functie van zonnedakhelling en -oriëntatie.

Naadloos

Vergeet zonneleien die je dak ontsieren. De zonnelei is zo ontworpen dat ze naadloos in je leiendak verwerkt zit. Je zal deze duurzame zonneleien haast niet kunnen onderscheiden van je andere leien.

Mooi patroon

Voor een optimaal resultaat combineer je de zonnelei met leien van 40 op 27 centimeter. Dubbele dekking is de meest aangewezen plaatsingstechniek. Zo krijg je een mooi patroon van horizontale lijnen.

Referentie

CeraSolPan
CeraSolPan
CeraSolPan
CeraSolPan
CeraSolPan
CeraSolPan
CeraSolPan
CeraSolPan
CeraSolPan

Duigemhofstraat 101
3020 Herent

Zonnelei